top of page

Uitjes in Grunn

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel uitje met een Gronings tintje en dat ook nog eens wordt georganiseerd door enthousiaste Stadjers? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij van Team Puutje bezorgen jullie graag een onvergetelijk uitje in de mooiste en hipste stad van het noorden.

Lees hier onder gauw verder!

PUUTJE_June_ (259 of 291).jpeg
B85I5918.jpg
B85I3222.jpeg
B85I5865.jpg
B85I3121.jpg

Bedrijfsuitje | Personeelsuitje | Familie-uitje | Vriendenuitje | Vrijgezellenuitje

Met onze (inmiddels ruime) ervaring op het gebied van bedrijfs-, familie- of vriendenuitjes zijn wij in staat om voor iedere gelegenheid een leuke activiteit voor jullie neer te zetten. Ben jij op zoek naar een compleet georganiseerde dag of ga je liever voor een kort durende activiteit ? Wij kijken en denken graag mee over wat wij voor jouw gezelschap kunnen betekenen. Aan de hand van jullie wensen én onze lokale kennis en contacten, zijn wij gespecialiseerd in uitjes die speciaal voor jullie door ons op maat wordt gemaakt. Hierdoor zijn wij in staat om voor zowel grote als kleine groepen een toffe en unieke activiteit te organiseren, waar jullie als gezelschap nog lang over na zullen blijven praten.

Wat hebben wij onder andere te bieden:

-    Stadswandelingen met Puutje + evt activiteiten op de route *
-    Stadswandelingen met gids + evt activiteiten op de route *
-    Stadsfietstocht met Puutje
-    Stadspuzzeltocht op de fiets 
-    Escape uut stad (een unieke escape dat zich afspeelt in de binnenstad) 
-    Pubquiz (Algemeen/ Puutje Pubquiz) 

*Activiteiten op de route: Spellen (denkspellen/actieve spellen), beklimmen Martinitoren, (rondvaart)bootje varen, suppen, bierproeverij, lunch enz

 

Neem vooral vrijblijvend contact met ons op voor vragen, dit kan via ons contactformulier of ons telefoonnummer. Indien u het fijn vind om persoonlijk met ons uw wensen te bespreken, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Geen vraag of uitdaging is ons te gek, wij denken graag met u mee!

bottom of page