top of page
B85I2908.jpg

Date Groningen

Een originele date bedenken is altijd een uitdaging. Maar wat is er nou leuker dan om je date te leren kennen tijdens een stadswandeling in Groningen. Door actief bezig te zijn, kun je ondertussen heerlijk kletsen met je gezelschap. Wij maken leuke stadswandelingen met vragen en opdrachten voor jouw date in Groningen.

Wat is Puutje?

Puutje is een interactieve stadswandeling door Groningen stad. De term Puutje betekent in het Gronings een tasje. Vandaar dat je onze routekaarten met opdrachten en vragen in een groen tasje ontvangt. De routekaarten brengen je langs veel highlights van de stad Groningen. Zo leer je tijdens de wandeling niet alleen je date, maar ook de stad Groningen beter kennen.

B85I3212.jpg

Stadswandeling Soamen

Onze stadwandeling Soamen is de ideale stadswandeling om met je date in Groningen te doen. Met dit Puutje leer je elkaar (nog) beter kennen door de vragen en opdrachten die in het teken staan van vriendschap en liefde. Loop met deze stadswandeling langs de highlights en ervaar een gezellige date in Groningen. Wil je op een Engelstalige date in Groningen? Dan hebben wij de Citywalk Soamen.

Wil je het liever opnemen tegen je date in Groningen? Met de stadswandeling Speulen maak je een uitdaging van je date. Deze date in Groningen is ontwikkeld voor iedereen die houdt van spelelementen in een wandeling.


Je kunt ook meer te weten komen over de stad Groningen. Ons Puutje Loopke heeft minder vragen en opdrachten over elkaar, maar meer over de stad Groningen. Voor een Engelstalige date in Groningen hebben wij de Citywalk Loopke.

Last minute date in Groningen

Wil je een date organiseren, maar heb je niet veel tijd meer. Onze interactieve stadswandelingen kun je direct na het online bestellen afhalen bij The Market Hotel (Grote Markt 31). Vanaf hier start elke wandeling. Zo zorg je dat je dezelfde dag nog op date kunt!

B85I4590.jpg

Activiteiten onderweg

Wil je dat je date nog wat langer duurt? Tijdens de wandeling kun je onderweg verschillende activiteiten doen. Je kunt op veel plekken even op een terras neerstrijken. Je kunt ook samen met je date in Groningen de Martinitoren beklimmen of met een bootje of SUP de gracht van Groningen op gaan. 

Bestel nu jouw Puutje!

Wil jij samen met je date naar Groningen? Verras jouw date met een stadswandeling! Bestel je Puutje en ontdek binnenkort de Martinistad met jouw date in Groningen!

bottom of page