top of page

                                Algemene informatie

Moi! Kom jij binnenkort ook naar de mooiste en hipste stad van het noorden? Of ben jij die Stadjer of student
die op zoek is naar een leuk uitje in Grunn? Bij Puutje ben je aan het juiste adres als je de stad Groningen wilt
gaan ontdekken, nog beter wilt leren kennen of op zoek bent naar een leuk bedrijfs- of vrijgezellenfeestje.


Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde stadwandeling door Groningen vind je in het Puutje. Een Puutje
bevat een aantal routekaarten waarmee je zelfstandig door de straten van deze karakteristieke stad wandelt en jou meeneemt langs de vele highlights die de stad te bieden heeft. Jij bepaalt dus zelf je eigen tempo, wat je meer of minder interessant vindt of hoeveel stops jij maakt op een van leuke terrasjes die jij op jouw route tegenkomt.


                                   "Een stadswandeling in een modern jasje”


De charme van het ouderwets kaartlezen en aanwijzingen opvolgen via onze routekaarten in combinatie met het moderne informatie verkrijgen via de mobiele telefoon! Wie neemt welke taak op zich?


Voor de ultieme beleving adviseren wij jou om met je mobiele telefoon de QR-codes op de routekaarten te
scannen. In de QR vind je korte en bondige informatie over de vele locaties waar je met Puutje langs wandelt.
Maar ook vind je daar video’s, muziek, geluidsfragmenten en hier en daar een opdrachtje die allen zijn voorzien van een Gronings tintje. Op deze manier leren jullie op een bijzondere en ongedwongen manier meer over de stad Groningen en de Grunneger toal.

De inhoud van het Puutje is voor twee personen, maar kan naar eigen keuze met meerdere personen worden gelopen.

Welke wandeling kies ik?
Je kiest zelf in onze webshop het Puutje die het beste bij je wensen past. Wij bieden verschillende Puutjes aan
zoals het Puutje Loopke (wandeling), Puutje Soamen (samen), Puutje Ainspanjer (vrijgezellenfeest) en het
Puutje Bedrijfsuitje. Het Puutje Loopke en Soamen zijn ideaal voor de mensen die de stad in een aantal uren
(nog beter) willen leren kennen. Deze zijn ook verkrijgbaar in de Engelse taal. Voor meer informatie
over de verschillende Puutjes verwijzen we jullie naar het onderstaande overzicht van onze verschillende
Puutjes.

                              

Een Puutje besteld en nu?
Dan is je Puutje dezelfde dag nog af te halen bij de prachtige “The Market Hotel” dat is te vinden op de Grote Markt in het hartje van onze prachtige binnenstad. Vanaf deze locatie starten jullie ook gelijk met de stadswandeling.


Hebben jullie voor de optie thuisbezorgen gekozen? Wij streven ernaar om de bestellingen binnen drie werkdagen, via track and trace, voor jullie op de post te doen.

 

"Ook beschikbaar in de Groningen Store (VVV Groningen)"

Hebben jullie vragen? Veel is bij ons mogelijk dus neem vooral vrijblijvend contact met ons op via de chat of e-mail.


Bestel snel jouw unieke groene Puutje, dan is de eerste tastbare herinnering van je bezoek aan de stad Groningen al binnen!

                                                   Onze verschillende Puutjes

                           Hoe jij het wilt, wanneer jij het wilt, hoe lang jij het wilt!

Puutje Ainspanjer (Vrijgezellenfeest)

Het Puutje Ainspanjer is een stadswandeling van ongeveer 4 km lang en neemt je mee langs diverse highlights van de stad Grunn. Dit Puutje is naast de stadswandeling voorzien van alle ingrediënten voor een geslaagd vrijgezellenfeestje. Door de leuke en iets wat ontdeugende opdrachten die je onderweg gaat tegenkomen wordt het voor de vrijgezel en de rest van het gezelschap een wandeling om nooit meer te vergeten.
Zijn er speciale wensen, vragen of wil je een speciaal op maat gemaakt Puutje voor jouw gezelschap? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

What happens in Grunn, stays in Grunn ;)

Puutje Ainspanjer (Vrijgezellenfeest)

Puutje Bedrijfsuitje

Zijn jullie nu het weer kan en mag ook toe aan een tof en origineel uitje met je collega's? Het Puutje bedrijfsuitje is een stadswandeling van ongeveer 4 km lang en neemt je mee langs diverse highlights van de stad. Leer naast de stad Grunn ook je collega's beter kennen door de opdrachten die je onderweg gaat uitvoeren. Hier ga jij en je collega's nog lang over na praten.
Zijn er speciale wensen, wil je een speciaal op maat gemaakt Puutje voor jouw bedrijf of ben je benieuwd naar wat wij voor jullie teamuitje kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Puutje Bedrijfsuitje

Puutje Loopke (Wandeling)

Het Puutje Loopke is onze meest uitgebreide stadswandeling die je meeneemt langs de vele highlights van Groningen. Deze stadswandeling is ongeveer 4 km lang. Voor de fanatieke wandelaars bestaat er halverwege de route een mogelijkheid om de wandeling met 1,5 km te verlengen. Dit Puutje is naast de stadswandeling voorzien van algemene vragen en opdrachten. De inhoud van het Puutje is voor twee personen. Deze route is geschikt voor iedereen die alles over de stad te weten wilt komen of nóg beter wilt leren kennen. Deze route is ook in de Engelse taal te verkrijgen.

Puutje Loopke (Wandeling)

Puutje Soamen (Samen)

Het Puutje Soamen is een stadswandeling van ongeveer 4 km lang en neemt je mee langs diverse highlights van de stad. Dit Puutje is naast de stadwandeling voorzien van vragen en opdrachten die in het teken staan van VRIENDSCHAP EN/OF LIEFDE. De inhoud van het Puutje is voor twee personen. Dit Puutje is erg geschikt voor vrienden(innen) of stellen die tijdens hun (eerste) date niet alleen de stad maar ook elkaar (nog) beter willen leren kennen. Deze route is ook in de Engelse taal te verkrijgen.

Puutje Soamen (Samen)

Puutje Speulen (Spelen)

Het Puutje Speulen is een stadswandeling die je meeneemt langs de vele highlights van Groningen. Deze stadswandeling is ongeveer 4 km lang. Voor de fanatieke wandelaars bestaat er halverwege de route een mogelijkheid om de wandeling met 1,5 km te verlengen. Dit Puutje is naast de stadswandeling voorzien van een klein spelelement. Dit houdt in dat je onderweg uitgedaagd wordt met vragen over de stad en er is een Puutje-Bingo toegevoegd waardoor je tijdens de wandeling continue alert moet blijven als je graag wilt winnen ;) . Aan het einde van de route ontdek je wie de winnaar is! Dus houdt je van een spelletje en lijkt het je leuk om samen met je wandelpartner tegen een ander koppel te strijden, dan is dit Puutje net iets voor jullie. De inhoud van het Puutje is voor twee personen en bevat 1 bingokaart. Deze route is geschikt voor iedereen die spelenderwijs alles over de stad te weten wilt komen of de stad nóg beter wilt leren kennen.

Puutje Speulen (Spelen)
bottom of page