Komen jullie binnenkort naar Groningen om de mooiste en hipste stad van het noorden te ontdekken? Of zijn jullie misschien een echte Stadjer of wellicht één van de vele studenten uit Groningen die op zoek is naar een leuk uitje?

 

Als jullie meer te weten willen komen over de stad, óf de stad nóg beter wilt leren kennen dan zijn jullie bij Puutje aan het juiste adres.

 

Die lange en saaie stadwandelingen hoeven niet meer. Want met Puutje gaan jullie zelfstandig en op een eigen gekozen moment Groningen ontdekken. Jullie bepalen zelf het eigen tempo en misschien wel afwisselend met een hapje en drankje op de route.

 

Jullie kiezen zelf in onze webshop het Puutje uit die het beste bij jullie wensen past. Het unieke groene Puutje is al een eye-catcher op zich maar is daarnaast ook een leuke tastbare herinnering van jullie bezoek aan de stad Groningen. Alle Puutjes zijn voorzien van routekaarten die jullie meeneemt langs diverse highlights van de stad. De routekaarten bevatten korte en bondige informatie over de vele locaties waar jullie langs komen, muziek, video’s, geluidsfragmenten en hier en daar een opdrachtje met een Gronings tintje. Op deze manier leren jullie op een bijzondere en ongedwongen manier meer over de stad Groningen en de Grunnegse toal. 

 

Wij bieden verschillende Puutjes aan zoals het Puutje Loopke (wandeling), Puutje Soamen (samen), Puutje Ainspanjer (vrijgezellenfeest) en het Puutje Bedrijfsuitje. Het Puutje Loopke en Soamen zijn ideaal voor de mensen die de stad Groningen (nog beter) willen leren kennen en zijn ook te verkrijgen in de Engelse taal. Voor meer informatie over de verschillende Puutjes verwijzen we jullie naar onderstaand overzicht van onze verschillende Puutjes.

 

Wanneer jullie een Puutje bestellen dan is deze dezelfde dag nog af te halen bij de prachtige “The Market Hotel” in het hartje van ons prachtige binnenstad. Vanaf deze locatie kunnen jullie ook gelijk starten met de stadswandeling.

 

Hebben jullie vragen? Veel is bij ons mogelijk dus neem vooral vrijblijvend contact met ons op via de chat of e-mail.

Puutje Ainspanjer (Vrijgezellenfeest)

Het Puutje Ainspanjer is een stadswandeling die je meeneemt langs diverse highlights van de stad Grunn. Deze stadswandeling is ongeveer 4 km lang.

Tijdens de wandeling ga je de stad op een unieke manier (nog beter) leren kennen. Door de leuke en iets wat ontdeugende opdrachten die je onderweg gaat tegen komen zal de wandeling volledig in het teken staan van de vrijgezel die zal gaan trouwen.

Zijn er speciale wensen, vragen of wil je een speciaal op maat gemaakt Puutje voor jouw gezelschap? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

What happens in Grunn, stays in Grunn ;)

Puutje Ainspanjer (Vrijgezellenfeest)

Puutje Bedrijfsuitje

Zijn jullie nu het weer kan en mag ook toe aan een tof en origineel uitje met je collega's? Leer naast de stad Grunn ook je collega's beter kennen door de opdrachten die je onderweg gaat uitvoeren. Hier ga jij en je collega's nog lang over na praten.

Het bedrijfsuitje Puutje is een stadwandeling die jullie meeneemt langs diverse highlights van de stad Grunn. Deze stadswandeling is ongeveer 4 km lang.

Zijn er speciale wensen, wil je een speciaal op maat gemaakt Puutje voor jouw bedrijf of ben je benieuwd wat wij voor jullie teamuitje kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Puutje Bedrijfsuitje

Puutje Loopke (Wandeling)

Het Puutje Loopke is een stadswandeling van ongeveer 4 km lang.

Met dit Puutje gaan jullie Groningen zelfstandig en op een eigen gekozen moment ontdekken. Het Puutje Loopke neemt jullie mee langs diverse highlights van de stad. Door middel van onze routekaarten die allen zijn voorzien van informatie over de locatie, muziek, video’s, geluidsfragmenten en ALGEMENE opdrachten leren jullie op een bijzondere en ongedwongen manier meer over Groningen en de Groningse taal.

Deze route is ook in de Engelse taal te verkrijgen.

Puutje Loopke (Wandeling)

Puutje Soamen

Het Puutje Soamen is een stadswandeling die je meeneemt langs diverse highlights van de stad Grunn. Deze stadswandeling is ongeveer 4 km lang. Dit Puutje is naast de stadwandeling voorzien van vragen en opdrachten die in het teken staan van VRIENDSCHAP EN/OF LIEFDE. Dit Puutje is erg geschikt voor vrienden(innen) of stellen die tijdens hun (eerste) date niet alleen de stad maar ook elkaar (nog) beter willen leren kennen. Deze route is ook in de Engelse taal te verkrijgen.

Puutje Soamen