top of page
PUUTJE_June_ (246 of 291).jpg

MOI!

Wat ontzettend leuk dat jullie hier zijn!

 

Team Puutje bestaat uit drie geboren en getogen Grunnegers en een vierde topper die tijdens zijn studententijd in Groningen zijn hart heeft verloren aan de stad. 
Wij hebben Puutje in Corona tijd ontwikkeld. Het idee van Puutje is ontstaan omdat wij iedereen ondanks alle beperkingen die toen aanwezig waren, toch een leuke dag in Groningen wilden bieden. Maar natuurlijk ook omdat wij trotse stadjers zijn die graag iedereen wil laten zien hoe mooi, uniek en trendy de leukste stad van het noorden is.
Echter na de C-periode werd Puutje steeds vaker gevonden door mensen die de stad wilden gaan ontdekken of op zoek waren naar een leuk uitje in de stad. Hier zijn wij dan ook ontzettend blij mee en als nuchtere Groningers zijn we stiekem ook wel een beetje trots. Naast onze vaste banen op een compleet ander vlak, werken wij daarnaast met ontzettend veel plezier aan onze uit de hand gelopen hobby “Puutje”, met als doel om iedereen op een laagdrempelige wijze en op een eigen gekozen tijd en tempo onze mooie stad te laten ontdekken. 
Ons motto is 'door Groningers voor Groningen' en wij hopen dat wij dit in onze routes aan jullie kunnen overbrengen.

Hopelijk zal de stad na jullie wandeling met Puutje, net als bij ons, voor altijd een speciaal plekje in jullie hart krijgen!

bottom of page