top of page
B85I3673.jpg

Vrijgezellenfeest Groningen

Heb jij binnenkort een vrijgezellenfeest en weet je nog niet wat je moet doen? Ontdek Groningen op een unieke manier tijdens een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Groningen met Puutje

Wat is Puutje?

Puutje is een interactieve stadswandeling door Groningen stad. Een Puutje bestaat uit een aantal routekaarten waarmee je zelfstandig door de karakteristieke straten van Groningen wandelt. De routekaarten nemen je mee langs de mooiste en meest bijzondere plekken van Groningen. Je bepaalt zelf je eigen tempo, wel zo fijn tijdens een vrijgezellenfeest in Groningen. 

B85I3603.jpg

Activiteiten op de route

Je kunt ervoor kiezen om op de route een aantal activiteiten te doen. Zo kun je onder andere spellen (denk spellen of een actief spel) uitvoeren, de Martinitoren beklimmen, een bootje varen of suppen. Ook kun je van een heerlijke lunch of een bierproeverij genieten bij een van onze partners in de stad. 

Deze activiteiten moeten uiteraard wel op voorhand worden afgesproken. Neem gerust contact met ons op. We denken graag met jullie mee om een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Groningen te organiseren!

Vrijgezellenfeest Groningen: Speciaal puutje 

Speciaal voor alle vrijgezellenfeesten in Groningen hebben wij een speciale stadswandeling gemaakt: de Ainspanjer. Het Puutje Ainspanjer is een stadwandeling van circa 4 kilometer. De wandeling neemt je tijdens het vrijgezellenfeest in Groningen mee langs de highlights van de stad. Onderweg staan er leuke en ietwat ondeugende opdrachten voor jullie klaar. Een ding is zeker: het wordt een vrijgezellenfeest in Groningen om nooit te vergeten!

B85I4606.jpg

Telefoon 

Ben je geen Columbus? Geen probleem. Je krijgt ook informatie via jouw eigen telefoon. Op iedere routekaart staan meerdere QR-codes. Door deze codes te scannen krijg je korte, bondige informatie over de locatie waar je op dat moment bent. Ook vind je hier geluidsfragmenten, video’s, muziek en opdrachten die jouw vrijgezellenfeest in Groningen tot een groot succes maken. 

Na het bestellen

Na het bestellen van het Puutje voor jouw vrijgezellenfeest in Groningen kun je hem dezelfde dag nog afhalen bij ‘The Market Hotel’. Het hotel is te vinden op de Grote Markt in hartje Groningen. Vanaf hier zal ook jullie vrijgezellenfeest in Groningen starten. Wil je liever het Puutje thuisbezorgd hebben? Ook dat is zeker mogelijk. 

Vrijgezellenfeest in Groningen op maat 

Door onze  ruime ervaring op het gebied van stadswandeling zijn wij in staat om voor iedere gelegenheid een leuke activiteit voor jullie neer te zetten. Ben jij op zoek naar een compleet georganiseerd vrijgezellenfeest in Groningen of ga je liever voor een kortdurende activiteit? Wij kijken en denken graag mee over wat wij voor jouw vrijgezellenfeest in Groningen kunnen betekenen. Aan de hand van jullie wensen én onze lokale kennis en contacten, zijn wij gespecialiseerd in een vrijgezellenfeest die speciaal voor jullie door ons op maat wordt gemaakt. Hierdoor zijn wij in staat om voor zowel grote als kleine groepen een toffe en unieke activiteit te organiseren, waar jullie nog lang over na zullen blijven praten.

B85I4064.jpg

Meer dan een vrijgezellenfeest 

Naast vrijgezellenfeesten in Groningen, bieden wij ook stadsfietstochten, stadspuzzeltochten, escape rooms en pubquizzen aan. Vraag gerust naar de mogelijkheden! Natuurlijk kun je ook een van deze activiteiten gebruiken voor jouw vrijgezellenfeest in Groningen. 

Bestel nu jouw Puutje!

Ben je fan geworden van onze vrijgezellenfeesten in Groningen? Neem dan gerust contact met ons op! We kijken graag samen naar de mogelijkheden om jouw vrijgezellenfeest in Groningen tot een daverend succes te maken. Tot ziens in Groningen!

bottom of page